VAS vakwedstrijd

Vanaf 2 september kunt u zich inschrijven voor de VAS vakwedstrijd 2019. Inschrijven kan alleen via www.slagerswedstrijden.nl.

Net zoals vorig jaar tijdens de Slavakto zijn de regels en instructies van zowel de Slavakto vakwedstrijd als de VAS vakwedstrijd veranderd. Dit vanuit het oogpunt van duurzaamheid en om de kwaliteit van de ingezonden producten en de keuring hiervan naar een hoger niveau te tillen. De instructies en informatie kunt u inzien op www.slagerswedstrijden.nl.

Voortaan mogen er aangesneden producten ingeleverd worden, wel met een minimumgewicht van 2 kilo (met uitzondering van zak-broekeinde). Er hoeven dus geen hele hammen, rookvlees, rosbief et cetera meer ingeleverd te worden. Het doel hiervan is dat we op deze manier minder vleesafval hebben, vlees waar u uiteindelijk met hart en ziel aan gewerkt heeft. Voorts bespaart het u aanzienlijk omdat u maar 2 kilo hoeft in te leveren. Ook kunt u zelf het mooiste stuk uitzoeken wat de kwaliteit weer ten goede komt en de kansen blijven gelijk want dit geldt voor iedereen.

De VAS beurs 2019 is op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 uur tot 22.00 uur in de oude markthal op het Foodcenter Amsterdam.

VAS beurs 2019

4 en 5 november
Foodcenter Amsterdam
Meer informatie »



VAS-ZAS · Een Bon Vivant In-site product

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.