​​​​​​​ ​​​​​​​ZAS

De stichting “ZAS” Zelfslachtende Amsterdamse Slagers van de Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie, heeft als doel dat elke ambachtelijke slager die lid is van de VAS haar of zijn slachtvee ter slachting kan aanbieden. Dit kan zijn runderen, stieren en kalveren. Het kantoor van de V.A.S. begeleidt de slachting. De facturering vindt plaats aan het eind van elke maand. Betaling vindt plaats via een automatische incasso.


Slachten

Geslacht kan er worden via slachterij Wouters, G. van Dalen vleescentrale en abattoir Noord-Holland

Service, uitbenen, vacumeren en vervoer;
Kouwenhoven Vlees in Almere verzorgt het uitbenen, vacumeren en vervoer van de door de ZAS leden geslachte dieren bij slachterij Wouters in de Hoef. Bij G. van Dalen vleescentrale en Abattoir Noord-Holland wordt er uiteraard naar uw wensen het uitbenen ter plekke verzorgd.


Slacht- en servicekosten

De slachtkosten, het vervoer, uitbenen en vacumeren worden verrekend via de maandelijkse ZAS factuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het VAS kantoor.

Lidmaatschap van de V.A.S. (verplicht)  € 105,00 per jaar excl. BTW.


Z.A.S. Slachtkosten 2018

Wouters

Rund € 171,-
inclusief verzekering - uitbenen

Per kilo € 0,35  excl.BTW

G. van Dalen vleescentrale

Rund € 170,-
inclusief verzekering - uitbenen

Per kilo € 0,35 excl. BTW

Noord-Holland

Rund € 180,-
inclusief verzekering - uitbenen

Per kilo € 0,30 excl. BTW


Voor meer informatie bel het VAS secretariaat 06-24624574


ZAS bestuursleden

Voorzitter
​​​​​​​
John Bakker  - 06-24624574

Secretaris
Ton van Schaick - 020-6628228

Penningmeester
Hans van Borre - 0251-652430

 

VAS-ZAS · Een Bon Vivant In-site product

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.